tag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post8749554035445653970..comments2024-03-14T09:22:04.989+01:00Comments on Gotowanie na gazie: Zupa szparagowa delikatna, ach!Tombohttp://www.blogger.com/profile/02674013398149386412noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-394910062901076102009-06-09T15:49:10.884+02:002009-06-09T15:49:10.884+02:00Oj, łosoś byłby pierwszorzędnym dodatkiem, racja! ...Oj, łosoś byłby pierwszorzędnym dodatkiem, racja! Muszę tak zrobić póki są szparagi. Wpis zaktualizowany ;) Dzięki za info i inspirację.Tombohttps://www.blogger.com/profile/02674013398149386412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-34197967373524633252009-06-09T15:28:20.455+02:002009-06-09T15:28:20.455+02:00O, to z mojego bloga. Jakbym nie zajrzała, do Agi ...O, to z mojego bloga. Jakbym nie zajrzała, do Agi to bym się chyba nawet nie zorientowała ;-) Cieszę się, że smakowała. Dobry pomysł z tym "pazurem" ;-) Ja co prawda boczku nie jadam, ale myślałam o tym by następnym razem dodać kawałeczki wędzonego łososia ;-)<br /><br />Pozdrawiam!!!Karolina Beaudethttps://www.blogger.com/profile/02411032201797097591noreply@blogger.com