tag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post1867572657372489918..comments2024-03-14T09:22:04.989+01:00Comments on Gotowanie na gazie: Policzki wołoweTombohttp://www.blogger.com/profile/02674013398149386412noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-67364584129845295072020-04-23T17:05:37.180+02:002020-04-23T17:05:37.180+02:00Mniam! Jestem fanka polikow wołowych, najlepsze ja...Mniam! Jestem fanka polikow wołowych, najlepsze jadłam kiedyś w restauracji Pańska 85 w Warszawie, taka azjatycka wariacja, z imbirem, niebo w gębie. Ale te tez wydają się być przepyszne, muszę zrobić.PaniJezowahttps://www.blogger.com/profile/09058369461422841055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-44291422960423044392016-05-28T09:51:09.638+02:002016-05-28T09:51:09.638+02:00Nie mogę znaleźć w przepisie - kiedy dodajemy jabł...Nie mogę znaleźć w przepisie - kiedy dodajemy jabłko?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01835992369367332657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-90555090821908980932016-05-28T09:49:48.560+02:002016-05-28T09:49:48.560+02:00Nie mogę znaleźć w przepisie - kiedy dodajemy jabł...Nie mogę znaleźć w przepisie - kiedy dodajemy jabłko?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01835992369367332657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-30751630252997245692015-09-24T22:14:09.480+02:002015-09-24T22:14:09.480+02:00Nie wiem, czy dobrze rozumiem. Czy w rzeczy samej ...Nie wiem, czy dobrze rozumiem. Czy w rzeczy samej przed duszeniem policzków trzeba je zalać całą butelką wina? Marcinhttps://www.blogger.com/profile/03242217893211518418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-29337246701191956852015-09-11T21:38:44.936+02:002015-09-11T21:38:44.936+02:00Jejku, NIGDY nie jadłam! Ja to bym nawet piechotą ...Jejku, NIGDY nie jadłam! Ja to bym nawet piechotą i na przybość poleciała do Ciebie na te poliki! A co do wieprzowych, to pamiętam, że przy świniobiciu, jak gotowali głowiznę na salcesony (chyba) to wyżeraliśmy cichcem, gdy stygła w sieni, właśnie takie mięsko, odrywane z świńskiego łba brudnymi paluchami! No BEZCENNE!Marzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-27985794464553154892015-09-08T14:09:51.023+02:002015-09-08T14:09:51.023+02:00Rzeźniki to fajne chłopaki są i pomocne wielce. Ja...Rzeźniki to fajne chłopaki są i pomocne wielce. Jak mojego zapytałem o wieprzowe, to się zadumał i powiedział, że chwilę to musi potrwać, ale pod koniec tygodnia skombinuje. Spróbuj, może się uda. Ze wszech miar warto!Czyprak Antonihttps://www.blogger.com/profile/10506189157318015235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4724201041121268900.post-2990825647082460862015-09-08T14:02:10.341+02:002015-09-08T14:02:10.341+02:00Jak mam spać, jak tu takie delicje u Antoniego ! ż...Jak mam spać, jak tu takie delicje u Antoniego ! że też ja nie mam takiego znajomego rzeźnika... A właściwie, to zapytam tego, co jest po sąsiedzku :) I wtedy z doświadczenia Antoniego skorzystam i sobie takie policzki uwarzę :)grazynahttps://www.blogger.com/profile/13877630737821701425noreply@blogger.com